RELE PRITISKA, REGULISANJE OSOVINSKOG PRITISKA (OSOVINSKI POGON) - FEBI BILSTEIN - 27244

Proizvođač: FEBI BILSTEIN
SKU (šifra artikla): FEB27244

Konsultirajte se i naručite telefonom

033 84 11 11
Nedostupno
Cijena:
54.99BAM sa PDV-om

Besplatna dostava iznad 100 BAM

Isporuka narednog dana

Sjajne cijene

Debljina [mm]: 56,7 mm Težina [kg]: 0,08 kg Rezim rada: mehanički Širina ključa: 27 Broj priključaka: 2 Način aktiviranja: Aktiviranje pritiskanjem Dužina navoja [mm]: 11 mm Dimenzija spoljnjeg navoja: M18 x 1,5
Isporuku proizvoda naručenih na internetskoj prodavnici vrši dostavna služba Express One. Dostava se vrši do naznačene adrese koji kupac odabere. Cijena isporuke je 8 BAM s PDV-om za kupovinu u iznosu do 100 BAM s PDV-om, a za kupovinu u iznosu većem od 100 BAM s PDV-om isporuka je besplatna. Rok isporuke za robu kupljenu u internetskoj prodavnici je od 1 do 5 radnih dana. Roba se isporučuje lično kupcu ili osobi koju je kupac naveo kao primaoca pošiljke. Prije potvrđivanja narudžbe, kupac unosi podatke o adresi za dostavu. Dostava se vrši radnim danima u periodu od 8:00 do 17:00.

Trebate pomoć, preporuku ili savjet?

https://www.autohub.ba/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultirajte se i naručite telefonom

Zatražite personaliziranu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam veoma rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto dijelova pomoći će vam da riješite sve dileme.
Nazovite nas svakog radnog dana
od 8:00 do 18:00 i subotom od 8:00 do 16:00.
Svi automobilski dijelovi na jednom mjestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni dijelovi za vaš automobil. Savremena internetska prodavnica automobilskih dijelova, alata i opreme nudi najširi dijapazon dijelova i cijena kroz efikasno pretraživanje najboljih rezervnih dijelova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cijenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mjestu!