ZADNJE SVIJETLO (KOMBINOVANO) - HERTH+BUSS ELPARTS - 83830185

Proizvođač: HERTH+BUSS ELPARTS
SKU (šifra artikla): HER83830185

Konsultirajte se i naručite telefonom

033 84 11 11
Nedostupno
Cijena:
Cijena na poziv

Besplatna dostava iznad 100 BAM

Isporuka narednog dana

Sjajne cijene

Napon [V]: 12 V Strana ugradnje: desno Širina [mm]: 238 mm Visina [mm]: 140 mm Rastojanje između vijaka [mm]: 152 mm Konstrukcija signalizacije: 4-komorno svetlo Vrsta registracije: Ispitano prema propisima ADR/GGVS Funkcija svetlosne signalizacije: sa katadiopterom (mačje oko) (trouglastog oblika) Funkcija svetlosne signalizacije: sa rikverc svetlom Funkcija svetlosne signalizacije: sa zadnjim svetlom Funkcija svetlosne signalizacije: sa migavcima Funkcija svetlosne signalizacije: sa stop-svetlom Funkcija svetlosne signalizacije: sa svetlom registarske tablice Funkcija svetlosne signalizacije: sa zadnjim svetlom za maglu Način montaže: Ugradnja dodataka Način montaže: Bajonet Broj utičnih kontakata: 8 -polni Dubina [mm]: 55 mm broj proizvoda za proizvod u paru: 83830184
Isporuku proizvoda naručenih na internetskoj prodavnici vrši dostavna služba Express One. Dostava se vrši do naznačene adrese koji kupac odabere. Cijena isporuke je 8 BAM s PDV-om za kupovinu u iznosu do 100 BAM s PDV-om, a za kupovinu u iznosu većem od 100 BAM s PDV-om isporuka je besplatna. Rok isporuke za robu kupljenu u internetskoj prodavnici je od 1 do 5 radnih dana. Roba se isporučuje lično kupcu ili osobi koju je kupac naveo kao primaoca pošiljke. Prije potvrđivanja narudžbe, kupac unosi podatke o adresi za dostavu. Dostava se vrši radnim danima u periodu od 8:00 do 17:00.

Trebate pomoć, preporuku ili savjet?

https://www.autohub.ba/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultirajte se i naručite telefonom

Zatražite personaliziranu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam veoma rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto dijelova pomoći će vam da riješite sve dileme.
Nazovite nas svakog radnog dana
od 8:00 do 18:00 i subotom od 8:00 do 16:00.
Svi automobilski dijelovi na jednom mjestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni dijelovi za vaš automobil. Savremena internetska prodavnica automobilskih dijelova, alata i opreme nudi najširi dijapazon dijelova i cijena kroz efikasno pretraživanje najboljih rezervnih dijelova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cijenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mjestu!