Objave na blogu od '2024'

Automobilske brave: sigurnost u prvom planu
Automobilske brave. Na njih pomislimo tek kada otkažu poslušnost. Brava haube, brava vrata, poklopca prtljažnika, zatim kontakt brava i brava pretinca za rukavice – koliko god se činili trivijalnim, ti dijelovi nam mogu zadati mnogo glavobolja kada se istroše, zaprljaju, zalede ili deformiraju i u tom slučaju najčešće nam preostaje samo da ih zamijenimo novim.
Čudni zvuci iz automobila
Pojačano habanje ležajeva točka može proizvesti zvukove zujanja, trenja, šuma i lupanja i tako narušiti udobnost vožnje, a što je daleko važnije – i njenu sigurnost. TI zvuci su itekako korisni, jer ukazuju na kvar koji je potrebno što prije otkloniti.
Sistem upravljanja vozilom
Dobro konstruiran sistem za upravljanje vozilom čini da se osjećate sigurno i pod kontrolom – i omogućava da se iznenadno zaobilaženje i korekcija pravca kretanja obave što efikasnije i sigurnije. Već i najmanji dodir upravljača treba usmjeriti sistem upravljanja precizno i bez napora, što osim dobro dizajniranog ovjesa podrazumijeva i kvalitetan i redovno održavan sistem upravljanja.
Kada hladnjak otkaže poslušnost
Hladnjak automobila je jedan od najaktivnijih dijelova vašeg automobila koji neprekidno radi na održavanju optimalne radne temperature motora. Međutim, kao i svaki drugi dio u automobilu, on je podložan kvarovima koji utiču na performanse ili uzrokuju probleme u radu motora.
Sve o sistemu za hlađenje motora
Hladnjak je ključna komponenta sistema za hlađenje vozila. Njegova primarna funkcija je nadgledanje i regulacija temperature motora u vozilu i sprečavanje pregrijavanja motora. Pogledajmo kako u cjelini funkcionira sistem za hlađenje motora…

Trebate pomoć, preporuku ili savjet?

https://www.autohub.ba/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultirajte se i naručite telefonom

Zatražite personaliziranu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam veoma rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto dijelova pomoći će vam da riješite sve dileme.
Nazovite nas svakog radnog dana
od 8:00 do 18:00 i subotom od 8:00 do 16:00.
Svi automobilski dijelovi na jednom mjestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni dijelovi za vaš automobil. Savremena internetska prodavnica automobilskih dijelova, alata i opreme nudi najširi dijapazon dijelova i cijena kroz efikasno pretraživanje najboljih rezervnih dijelova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cijenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mjestu!